Aktiv livsstil

Det var storfestande på universitet i går, men som den lätt eremit-artade invid jag är beslöt jag mig att strunta i detta och istället packa mig ur Mörtens lägenheten och åka hem till radhuset. Visst, det tar inte jättelång tid för mig att ta mig från Mörten till skolan, men själva pendlandet är onekligen tärande och gör mig till en ganska otrevlig individ att leva med. Lösning? Jag räddar relationen (och min mentala hälsa) genom att komma hem, klä mig i fyra nyanser av zebrarandigt och spendera kvalitetstid med personer jag delar gener med.

Eftersom det var så exemplariskt höstigt och hääärligt ute gick jag och min ömma fader ut på en promenad i vår lilla, lilla skog. Det var väldigt fridfullt fram till det att jag beslutade mig för att jag prompt skulle ta en bild för att visa just hur mysigt det var:

Resultatet var inte tillfredsställande. Jag svor för mig själv varför jag aldrig investerat i en dyr systemkamera, att använda just för att ta bilder till en blogg ingen läser. Jag tänker att det här minsann inte är någon bild som talar för att jag är en person som lever en aktiv livsstil som unnar sig skogspromenader titt som tätt (vilket jag i och för sig inte är). Jag satte mig i blåbärsriset och gnuggade geniknölarna och så slog det mig…

…att med ett litet klick på mobilskärmen kunde jag fixa vithetsbalansen i mobilkameran och så blev resultatet så här istället! Mycket, mycket bättre tänkte jag och kände mig som en mer fulländad människa än innan, en vacker, lugn uppenbarelse med rosor på kinden och solsken i blick.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s