Twitterbulle

I dag har det goda folket på Twitter diskuterat kanelbullar. Detta är helt i sin ordning eftersom det är Kanelbullens dag (påpekar detta i fall att någon skulle huserat under en bit bergart).

Vad som började i (vad jag antar) ett trevlig samtal om fikabröd eskalerade snabbt till en typ av häxjakt, då alla som någonsin laddat upp en bild på en bulle anfölls. Därefter följde ett gäng försvarstal angående individens rätt att få mikroblogga om fika. Slutligen kom skämtarna och försökte släta över konflikten med ett par väluttänkta ordvitsar.

Det hela var mycket dramatiskt.
Och väldigt meta, förstås.

Som nybakt bloggare har jag förstått att man måste ha en åsikt om aktuella händelser. Därför skulle jag bara vilja säga att jag, i egenskap av student, känner mig djupt kränkt att jag inte fick någon gratis kanelbulle från min institution. Alla yrkesmänniskor får ju! Det finns mycket jag har överseende med här i världen, jag har exempelvis inga problem med att tolerera bristen på studentbostäder eller framtida yrkesmöjligheter. Men det här?

Det här är droppen.

PS. Jag åt faktiskt en jättegod kanelbulle i dag. Om du är lite besviken över faktumet att jag inte lagt upp någon bild på detta, kan jag rekommendera att du går jakt efter andra bilder som passande substitut. Ett hett tips är en tur till sociala nätverk som Twitter, Instagram, Google eller verkligheten.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Ord

2 responses to “Twitterbulle

  1. J

    Verkligheten låter bra, mums!
    Själv åt jag gifflar.. gills det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s