Tanten fryser

Jag är världens mest frusna person. Raggsockor, långkalsonger och varma vetekuddar är mina barn. Jag bryr mig inte om hur jag ser ut under vintermånaderna så länge jag är varm. Men å ena sidan är jag inte direkt en person som någonsin prioriterar stil framför funktion.

Nog för att det är kallt ute just nu, men jag har aldrig riktigt kunna sätta fingret på vad det är som gör att jag fryser så mycket. Men efter att ha vandrat förbi H&M:s nya vinterreklamer ett antal gånger (ni vet, den med svåra modeller i ett snölandskap), har en teori formats i mitt huvud. Jag tror helt enkelt att jag fryser lite extra av att se personer som har för lite kläder på sig!

Kyligt

Den tidigare nämnda reklamen

För att testa min teori gick jag raskt in på bloglovin’s modekategori och visst var synen av bara armar och för tunna strumpbyxor nog för att få mig att huttra lite. Hurra för empiri! Men sen blev jag direkt lite sur. Tänker inte alla dessa fashionistor på oss lättfrusna stackare? Gud så kränkt jag känner mig nu. Jag får helt enkelt ta och lugna ner mig genom att krypa in i det mest trendiga, tältliknande och tigerrandiga plagget som finns i närheten.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s