Dags för nytt koncept?

Vissa koncept är onekligen mer gångbara i bloggvärlden. Jag har förstått det som att ganska många läser bloggar för inspiration och för eskapism, de vill alltså ha något utöver det vanliga. Något mer glamoröst.

Så för att bli mer populär kanske det är lika bra att svida om? Jag menar jag kan ju faktiskt också skriva om populära ämnen som dessa:

livsstil1Hm, vid närmare eftertanke misstänker jag att jag inte skulle bli världens bästa livsstilsbloggare.

Annonser

12 kommentarer

Filed under Ytligheter

12 responses to “Dags för nytt koncept?

 1. Ett annat gångbart koncept är att vara sambo med en kändis. Det lockar hur många läsare som helst! Lyckligtvis är definitionen av kändis mycket generös, det räcker med att t ex ha varit med i en dokusåpa med Linda Rosing i huvudrollen. Kanske du borde uppmuntra din sambo till något sådant?

  • Hm, det låter intressant. Vad finns det för dokusåpor nu för tiden? Eller ska jag jag bara gå all in och skicka honom direkt till Ullared för att spexa framför kamerorna?

 2. haha jo! hur bra som helst ju.

 3. sv. Jaa, jag vet men det blir ju så jäkla trångt i sängen! Två människor och tre katter i en säng som är 105 cm i ett sånt här varmt land är lite småjobbigt :))

  Fast ändå… den är ruskigt söt.

 4. Inredningsbilden passar ju perfekt, förövrigt! Men det kanske är min biologiska kattklocka som talar, har svårt att avgöra nuförtiden..

 5. Kommer katten med när man köper köksskåpet eller är det en väl utstuderad inredningsdetalj från din sida?

  • Det finns ingen pryl i mitt hem som inte är omsorgsfullt utvald och varsamt placerad enligt Alfons pappas ”var sak på sin plats”-princip. Den välta soptunnan och katten är självfallet ditsatta för att bilden ska få en mer genuin känsla.

 6. Haha, jättehärliga bilder! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s