Hur man har sönder en mobiltelefon i 8 enkla steg

hämta (1)1. Det är dags för fest i studentstaden! Börja med att dricka att glas rödvin. Förslagsvis i en kaffemugg, för man tager vad man haver.

hämta2. Möt upp med kompisarna i parken och ta en öl. Socialisera och njut av faktumet att kvällen är ung.

hämta (2)3. Dags för lite barhäng. Ta en shot och kanske ytterligare en öl, det hör till kulturen.

SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-4104. Magen kurrar? Inga problem! Dra med dig några hem till den där killen du precis lärt känna och gör pannkakor! Smaskens!
mistake5. Låt mobilen falla 20 cm ner till golvet. Trots att den tidigare inte hade en skråma blir detta droppen som får bägaren att rinna över och skärmen är totalförstörd. Men lugn bara lugn för den funkar ändå!

drinkar16. Klockan är ett på natten och benen börjar kännas något ostadiga, men inte kan det vara fel att dricka ytterligare ett par drinkar av ospecifik karaktär? Klart det inte är! YOLO!!!1!

hämta (3)

7. Det är dags att fly från den nya bekantskapens rumskompis som börjar bli lite väl närgången. Ta en taxi hem. Försök att inte kräkas i taxin. Misslyckas med detta och låt ditt sällskap betala resan. Stay classy.

Pitcher_(Beer)8. Kom hem. Dumpa alla värdesaker på bordet. Sov. Gå upp och leta efter telefonen. Upptäck att den ligger i en tillbringare med vatten som står på bordet. Reflektera fritt kring fenomenet karma.

Annonser

12 kommentarer

Filed under Studentlivet

12 responses to “Hur man har sönder en mobiltelefon i 8 enkla steg

 1. Tur ändå att det hände i Uppsala. Inte lika utmärkande där…

 2. HAHA. Du? Du som tidigare uttalat dig om att du inte dricker (eller har jag missförstått?) (och det menar jag med absolut noll du vet, med all vänskaplighet!)? Det låter som något jag skulle kunna göra men det värsta jag lyckats med hittills är att lämna mobilen ute i nio minus över natten, tillsammans med mitt grogglas på ett ställe där jag skulle kräkas.
  Tur att man har lite ”såhär skulle jag nog tänka om jag var skitfull”-tänk dagen efter och lyckades hitta den, med elva missade samtal. Nokia du vet. Håller för allt.

  • Du har uppfattat det helt korrekt! Jag känner få människor som tycker så genuint illa om fenomenet att festa bortom rimlighetens gränser. Jag började faktiskt av precis den anledningen inte dricka alkohol förrän det var lagligt för mig att göra det. Men de senaste månaderna har jag blivit något av en ny person, gjort en helvändning i vissa frågor. Kanske för att jag tröttnade på att vara ordentlig?

   Nåväl, den här händelsen tyckte jag mest var kul. Fast om jag kan hålla mig undan att kräkas och förstöra telefoner nästa gång skulle jag vara nöjd. Jag kanske borde ha köpt en Nokia i alla fall?

 3. NU kom jag på vad jag menade med det första: Det hade jag inte förväntat mig av dig. Ungefär som han lite diskreta blyga killen som kommer in i ett rum och helt plötsligt skriker PENIS! när ingen någonsin har hört honom ens svära. Lite så. Den känslan.

 4. Oj oj oj och terminen har bara börjat!

  • Kanske just därför det blev som det blev, var lite väl entusiastisk. Ska försöka vara lite mer måttlig nästa gång, vill ha några hjärnceller kvar för framtida bruk 😉

 5. Pingback: Citruspriset 2013 | Den stora ovissheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s