Suspekt smuts

IMG_2639

Hej hej alla konspirationsteoretiker och allmänna skeptiker, jag har ett uppdrag till er! Jag bor ju sedan vårterminens slut i något så ovanligt som en STUDENTLÄGENHET i Uppsala. När min vän och tillika roomie fick kontraktet var det lite som att se en enhörning – fullkomligt overkligt. Denna lägenhet är tipptopp på alla sätt och vis; vi har varsitt badrum, har själv fått välja nya fräscha tapeter och har till och med balkong(!). Men sen ett tag tillbaka så dyker det upp små högar av sand/smuts på några ställen i hallen, låååångt ifrån där vi har skor och dylikt, som tycks komma inifrån listen. Det kanske kan tyckas vara en paranoid observation från min sida, men har man tidigare levt med mångbenta små djur i sina väggar är det inte utan att man blir lite tveksamt inställd till oidentifierat organiskt material i inomhusmiljö.

Så vad är felet? Har jag någon ny form av superohyra i väggen? Eller är det kanske bara så att vi borde  städa lite oftare? Ta fram era inre foliehattar och spekulera loss!

 

 

Annonser

4 kommentarer

Filed under Studentlivet

4 responses to “Suspekt smuts

  1. Nina

    Vi hade grus/sand kom från golvlisterna och det är helt naturligt. Golvena ligger ofta på sand, av någon outgrundlig anledning, och ibland lossar kanske golvet lite grann och släpper ut sanden. Ring hyresvärden och be dem åtgärda det. 🙂

  2. Ja i lägenhetshus a la miljonprogrammet i betong du vet, har ofta sand och reglar under golvet. Fråga mig inte varför just sand. Ta bort listen och kika ner. Ni behöver nog oroa er mer om ni hittar träspånor och sånt. MVH husägaren som sitter med ett gammalt trätorp och har därför googlat ALLA skadedjur som finns. Dock ingen expert! Fast det vet du redan.

    • Alltså det här med att bo någonstans på riktigt (d.v.s. inte i korridorsrum) gör ju att man lär sig nya saker hela tiden! All självlärd icke-expertis är i övrigt varmt välkommen här 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s